Taking too long? Close loading screen.

Tuulilasin korjaus Espoossa

Kiveniskeymä tuulilasissa on hyvä korjata ennen kuin vaurio suurenee.

Milloin tuulilasin voi korjata?

Useimmiten tuulilaseihin tulee säröjä kivistä, joita lähellä kulkeva liikenne sinkoaa tieltä. Myös lämpötilan vaihtelut ja teiden kunto saattavat edesauttaa vaurion syntyyn. Mikäli vaurio on hyvin pieni (halkaisijaltaan alle 2 cm) ja tarpeeksi kaukana lasin reunasta, on tuulilasi vielä mahdollista korjata. Kiveniskeymän korjaus on hyvä tehdä viivyttelemättä lian kertymisen ja halkeaman leviämisen estämiseksi. Myös vettä saattaa tunkeutua säröihin tuulilasissa ja jos se pääsee pakkasella jäätymään, särö saattaa levitä ja tuulilasin vaihto voi tulla välttämättömäksi.

Kun tarkistat säännöllisesti tuulilasin mahdollisista halkeamista ja säröistä, huomaat ajoissa vauriot, jotka ovat tarpeeksi pieniä korjattavaksi. Tuulilasin vaihto on kalliimpaa kuin tuulilasin halkeaman korjaus, joka tehdään yleensä ilmaiseksi, jos vakuutus sen kattaa. Kun havaitset ja korjautat halkeaman tuulilasissa ajoissa, säästät samalla rahaa ja parannat liikenneturvallisuuttasi.

kiveniskemä tuulilasissa

Kiveniskemän korjaus ilmaiseksi

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, niin lasin korjauttaminen meillä on sinulle ilmaista! Lasin korjaaminen ei myöskään vaikuta bonuskertymiisi, eikä vahinkoilmoitusta tarvitse tehdä!

Kiveniskemän korjaus hinnat

  • Yksittäisen, kooltaan 2 euron kolikkoa pienemmän, kiveniskemän korjaus 40€.
  • 2. iskemän korjaus 35€
  • 3. iskemän korjaus 30€
  • Jos korjaamamme iskemä kuitenkin jatkaa leviämistä halkeamaksi, niin hyvitämme 40 euroa tuulilasin vaihdon yhteydessä.
Vieritä ylös