Taking too long? Close loading screen.

Tuulilasin vaihto espoo

Tuulilasin vaihto ei aina ole välttämätöntä, vaan pyrimme aina ensin korjaamaan tuulilasin sen vaihtamisen sijasta. Joskus kuitenkin vaurion tyyppi, koko ja sijainti edellyttävät koko tuulilasin vaihtamista.

UUTTA!

Tuulilasin vaihdon yhteydessä, halutessasi noudamme autosi kotoasi tai työpaikalta ja palautamme sen takaisin kun tuulilasi on vaihdettu. Tämä lisäpalvelu on sinulle täysin maksuton.  Tuulilasin vaihdon yhteydessä myös sijaisauto on mahdollista saada veloituksetta.

haljennut auton tuulilasi

Milloin tuulilasi pitäisi vaihtaa ja miksi?

Jos tuulilasin särön koko on pienempi kuin 2€ kolikko, tuulilasi voidaan korjata. Jos särö on tätä suurempi tai tuulilasissa on useita pieniä halkeamia tuulilasi täytyy vaihtaa uuteen. Jos tuulilasissa oleva särö on aivan ikkunan reunassa (alle 3cm päästä ikkunan reunasta) tällöin tuulilasi on myös vaihdettava. Naarmuinen tai hankautunut tuulilasi voi johtaa johtaa katsastuksessa korjauskehoitukseen tai hylkäämiseen.

Pyydä Tarjous
tuulilasin vaihto espoossa

Tuulilasin vaihto lasivakuutuksesta

Mikäli sinulla on lasivakuutus, vakuutusyhtiösi tavallisesti korvaa tuulilasin vaihtamisen, pois lukien omavastuun. Tuulilasin vaihdattaminen ei yleensä laske bonuksiasi. Veloitamme suoraan vakuutusyhtiötäsi, jolloin sinulle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus.

Varaa aika

Tuulilasikameran kalibrointi

Voit luottaa autosi turvatekniikkaan myös tuulilasin vaihdoin jälkeen

Tuulilasin vaihto sisältää tuulilasin etukameran kalibroinnin tuulilasivauriot kattavassa vakuutuksessa. Kalibrointi on tärkeää, jotta autosi erilaiset turvajärjestelmät toimisivat edelleen luotettavasti. Jos maksat lasinvaihdon itse, riippuu kalibroinnin hinta siitä, mitä toimintoja tuulilasissa on ja mitkä osat edellyttävät kalibrointia autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti.

 

tyttö ajaa valkoista autoa

Tuulilasin vaihdon hinta?

Nykyaikaisen auton tuulilasissa on tunnistimia, lämmityksiä, tutkia ym. jotka kaikki vaikuttuvat tuulilasin vaihdon hintaan. Soittamalle tai laittamalla meille viestin Whatappilla numeroon +358504361066 selvitämme sinulle edullisimman vaihtoehdon. Voit myös varata ajan tuulilasin vaihtoon ajanvarauskalenterista ja asennamme autoosi siihen kuuluvan edullisimman vaihtoehdon. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä. Tuulilasi vaihdon perushinnastoon pääset alla olevan linkin kautta.

pilkington autolasiliike logo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä ammattiasentamo sekä sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike

Vieritä ylös